Ενισχυμένη Ψαλίδα PowerStep™

111670 Ενισχυμένη Ψαλίδα PowerStep™

Οι ψαλίδες Fiskars είναι εργονομικά σχεδιασμένες για εύκολη χρήση, κι αναγνωρίζονται ως οι καλύτερες στην κατηγορία τους από πολλούς κηπουρούς και ειδικούς. Οι εργονομικές λαβές τους είναι κατασκευασμένες από ενισχυμένο πολυαμίδιο με ειδικά ανθεκτικές ίνες γυαλιού κι οι ανοξείδωτες λεπίδες ασφαλίζουν με εύκολο μηχανισμό κλειδώματος όταν δεν χρησιμοποιούνται.

Η γκάμα περιλαμβάνει ψαλίδες με πρακτικές λαβές για πολυεργασίες με μηχανισμό γραναζιού, περιστρεφόμενου χερουλιού που επιτρέπουν να χρησιμοποιούνται όλα τα δάχτυλα ταυτόχρονα. Η κατοχυρωμένη με ευρεσιτεχνία τεχνολογία PowerStep™ επιτρέπει στους κηπουρούς να κόβουν κλαδιά σε 1, 2 ή 3 βήματα. Το εργαλείο ρυθμίζει αυτόματα την επιλογή βαθμίδας, ώστε να μειώσει την δύναμη που απαιτείται για κάθε διαδρομή. Ο επαναστατικός νέος μηχανισμός διευκολύνει τον φόρτο εργασίας τόσο για τους νέους όσο και για τους πεπειραμένους κηπουρούς, εξαλείφοντας την καταπόνηση και τον πόνο ώστε να αυξάνει τη γενική απόλαυση της κηπουρικής.

  • Νέος μηχανισμός που διευκολύνει τον φόρτο εργασίας
  • Η κατοχυρωμένη με ευρεσιτεχνία τεχνολογία PowerStep™ επιτρέπει στους κηπουρούς να κόβουν κλαδιά σε 1, 2 ή 3 βήματα, το εργαλείο ρυθμίζει αυτόματα την επιλογή βαθμίδας ανάλογα με το πάχος του κλαδιού που πρέπει να κοπεί.
  • Επάνω λεπίδα με αντικολλητική επίστρωση (PTFE)
  • Μηχανισμός ασφάλισης
  • Κατάλληλο για αριστερόχειρες και δεξιόχειρες εξίσου

Related Products

111670 Ενισχυμένη Ψαλίδα PowerStep™ 111670 Ενισχυμένη Ψαλίδα PowerStep™